Encobeït Celler Pastor

Varietals: Mantonegro
Grau alcohòlic: 14,5% vol.
Preu: 19 euros

Identitat, caràcter. El nostre producte més emblemàtic. Encobeït és una paraula mallorquina que significa acollir amb amor (donar aixopluc).

Vi elaborat amb la varietat autòctona Mantonegro de vinyes de més de 40 anys. La verema es realitza a mà seleccionant els millors raïms a la pròpia vinya. La fermentació es realitza a la temperatura de 28ºC durant 20 dies. Envellit en bótes de roure francès de gra fi durant 6 mesos.

Fase Visual: presenta un color cirera amb tonalitats violàcies.

Fase olfactiva: Predominen les aromes varietals; a fruites vermelles madures confitades, notes florals (rosa) i records a toffee.

Fase gustativa: Entrada suau, glicèric amb tanins madurs. S’aprecien notes minerals marcades pel terroir. Destaca la seva llarga persistència en boca que no deixa de recordar-nos a les aromes primàries: fruita vermella confitada.