Termes i condicions

Si us plau, llegeixi aquests termes i condicions DE VENDA AMB ATENCIÓ ABANS DE FER LA SEVA COMANDA I RECORDI QUE LES CONDICIONS PODEN SER MODIFICADES, PEL QUE ÉS ACONSELLABLE CONSULATAR-LES ABANS D’EFECTUAR CADA COMANDA.

1. DADES IDENTIFICATIVES: En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades; el titular de l’domini web és Xavier Batalla (en endavant “Ses Illes KM0”), amb domicili social al carrer de l’Escorial, 50, 08024 Barcelona, amb de número d’identificació fiscal CIF 35067400J, disposant del correu electrònic de contacte: hola@sesilleskm0.com.

2. SOBRE EL PORTAL: www.sesilleskm0.com proporciona l’accés a informació, imatges, serveis, programes o dades (des d’ara, “els continguts”) a Internet pertanyents a Ses Illes KM0 i als quals vostè pot tenir accés. Vostè n’assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. A l’adquirir els productes oferts per Ses Illes KM0, l’usuari ha de tenir capacitat per contractar segons la seva llei nacional.

3. Protecció de dades: Ses Illes KM0 compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Així mateix, Ses Illes KM0 informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

4. Propietat intel·lectual i industrial: Ses Illes KM0 és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial així com dels altres elements continguts al web d’en Xavier Batalla (Imatges, vídeos, estructura, disseny, etc.). L’usuari no podrà, directament o indirectament, copiar, modificar, alterar, publicar, comunicar, distribuir, vendre o transmetre els materials d’aquesta plataforma o el seu codi font, o de les descàrregues efectuades, en la seva totalitat o parcialitat, sense l’autorització escrita de Xavier Batalla.

5. DISPONIBILITAT DEL SERVEI: Els productes que s’ofereixen a través d’aquest lloc web són únicament disponibles al Regne d’Espanya i resta de països on ofereixin servei de lliurament les agències de transport que treballen amb Ses Illes Km0. Els productes estaran disponibles per a qualsevol persona o empresa ubicada a qualsevol punt geogràfic a nivell internacional, estudiant en cada cas la logística i aranzels de la producció a realitzar.

6. FORMALITZACIÓ DEL CONTRACTE: Quan faci la comanda d’un producte o més, i un cop completat el procés de compra a la web, es generarà un “COMANDA” amb un número que servirà per identificar-lo. El procés de compra a la nostra BOTIGA tindrà les següents fases:

1. El procés de compra s’inicia seleccionat un producte i fent clic en “AFEGEIX A LA CISTELLA”, de manera que la seva selecció es traslladarà a la cistella. També pot consultar la cistella a l’apartat “MEVA CISTELLA” si prèviament ja havia realitzat la seva selecció.

2. Selecció ENVIAMENT. En la “CISTELLA”, seleccioneu el cost d’enviament.

3. Confirmeu la vostra selecció amb el botó “FINALITZAR COMPRA”, havent introduït prèviament el codi descompte o les dades de la seva targeta regal (si n’hi hagués).

4. Ompli o comprovi les “Dades clients” i el “Mètode de pagament”. Després d’acceptar els termes i condicions de la compra, passarà mitjançant el botó “ANAR A PAYPAL” o “REALITZAR LA COMANDA” a la passarel·la de pagament mitjançant el seu mètode de pagament seleccionat. Mitjançant el mètode PAYPAL, podrà també efectuar el pagament amb les targetes Visa i MasterCard. També pot realitzar el pagament mitjançant transferència bancària si així ho ha seleccionat en el mètode d’enviament. S’haurà autoritzar el pagament en el moment de cursar la comanda i efectuar l’enviament. Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no n’autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb vostè.

7. LLIURAMENT:

Les condicions de lliurament actuals són:

ENVIAMENTS A DOMICILI: Per a productes en estoc, si no indiquem una data de lliurament específica, farem el lliurament en el termini màxim de 7 dies laborals a comptar de la data de Confirmació de comanda. No hi ha servei de lliurament de comandes els dissabtes, diumenges o dies festius. Això s’ha de tenir en compte en el càlcul de dates de lliurament. Pel lliurament de productes fora d’estoc, contactarem en cada cas amb vostè per establir una data de lliurament aproximat. En els períodes en què concorrin circumstàncies especials (dates assenyalades com les nadalenques, rebaixes, vagues de transport, esdeveniments extraordinaris, …) els enviaments podran patir alguna demora. Ses Illes KM0 no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no es pugui efectuar com a conseqüència que les dades facilitades siguin inexactes o incompletes o quan el lliurament no es pugui efectuar per absència de l’destinatari. No garantim els lliuraments en hores específiques i concretes. Si el comprador assenyala una data concreta de lliurament, o dins d’ella, mostra preferència per una franja horària determinada, s’entendrà que ho fa amb caràcter orientatiu.

Si resulta impossible efectuar el lliurament, el transportista farà un nou intent. El client haurà d’assumir el cost que això suposi.

8. INCAPACITAT D’ENTREGA: Si ens resulta impossible efectuar el lliurament, intentarem buscar un lloc segur per deixar-li el paquet. Si no podem trobar un lloc segur, el seu / s producte / s serà / n retornat / s al nostre magatzem. Li deixarem una nota explicant-on es troba el seu paquet i com fer perquè li sigui enviat de nou. Si no va a ser al lloc de lliurament a l’hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres per convenir el lliurament en un altre dia. Si us plau, tingui en compte que l’emmagatzematge i nou enviament del seu / s producte / s pot tenir un cost addicional.

9. PREU I PAGAMENT: El preu dels productes serà el que s’estipuli en cada moment al nostre lloc web, excepte en cas d’error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren al web són correctes, poden produir-se errors. Si descobríssim un error en el preu dels productes que vostè ha encarregat, l’informarem el més aviat possible i li donarem l’opció de reconfirmar la seva comanda a el preu correcte o bé anul·lar-lo. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda es considerarà cancel·lada i se li reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades. No estarem obligats a subministrar-li el / s producte / s al preu inferior incorrecte (fins i tot encara que li hàgim enviat la Confirmació d’Enviament) si l’error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per vostè com a preu incorrecte. Els preus de la pàgina web NO inclouen IVA, l’impost s’afegirà a l’import total en TOTAL DE LA CISTELLA. Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes pel que fa als que ja li hàgim enviat una Confirmació de Tramesa.

10. COMUNICACIONS PER ESCRIT: La normativa aplicable exigeix ​​que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. A l’usar aquest lloc web, vostè accepta que la major part de les comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contacte amb vostè per correu electrònic o facilitarem informació general en la nostra plataforma.

11. GENERALITATS: Ses Illes KM0 perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

12. MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA: Ses Illes KM0 podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, essent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

13. COMENTARIS I SUGGERIMENTS: Els seus comentaris i suggeriments seran ben rebuts. Preguem que ens els facin arribar mitjançant el nostre correu electrònic hola@sesilleskm0.com.