Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT
La privacitat i la seguretat són molt importants per Ses Illes i per això ens esforcem per garantir que les nostres mesures tècniques i organitzatives respectin els seus drets de protecció de dades.

Aquesta política de privacitat descriu com gestionem, processem i emmagatzemem les dades personals facilitades en el marc de la prestació dels nostres serveis. “Dades personals” es refereix a qualsevol informació relativa a un individu identificable o a la seva identitat personal.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

Les dades personals seran tractades per Xavier Batalla (en endavant “Ses Illes KM0”), amb domicili social al carrer de l’Escorial, 50, 08024 Barcelona, proveït de número d’identificació fiscal NIF 35067400J. El correu electrònic de contacte: hola@sesilleskm0.com.

Aneu a la pàgina de contacte en https://sesilleskm0.com/contacte si té alguna pregunta o enviï un missatge per correu electrònic al responsable de la protecció de dades de Ses Illes KM0, directament a: hola@sesilleskm0.com.

FINALITAT DEL TRACTAMENT

El principal objectiu del tractament de les seves dades personals és oferir-li una experiència segura, òptima, eficaç i personalitzada. Amb aquesta finalitat, accepta que puguem utilitzar les seves dades personals per a:

– prestar els nostres serveis i facilitar el rendiment, incloent les verificacions que el concerneixen,
– solucionar qualsevol problema, com millorar la utilització del nostre lloc web i els nostres serveis,
– personalitzar, avaluar i millorar els nostres serveis, contingut i productes,
– analitzar el volum i l’historial de la seva utilització dels nostres serveis,
– informar sobre els nostres productes, ofertes promocionals i activitat,
– prevenir, detectar i investigar qualsevol activitat que es consideri potencialment prohibida, il·legal o contrària a les bones pràctiques i garantir el compliment de les nostres condicions d’ús, polítiques de compra i devolució.

També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquest web que es detallen en la política de cookies.

Hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal a més de el procés de compra:

Formulari Contacta amb nosaltres: sol·licitem les següents dades personals: nom i adreça de correu electrònic.
Formulari Registre de clients: sol·licitem nom complet, adreça de correu electrònic i adreça d’enviament.
Formulari de Newsletter: sol·licitem les següents dades personals: nom i adreça de correu electrònic. Per a aquells que opten expressament per rebre la nostra newsletter, poden donar-se de baixa fàcilment enviant un email a hola@sesilleskm0.com.

Per a aquells clients que s’han donat d’alta al web, processem la seva informació personal per a la creació del contracte amb nosaltres per proporcionar els nostres serveis i productes. Els nostres empleats i tercers proveïdors tenen l’obligació de respectar la privacitat de les dades.

No venem, lloguem ni cedim dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, a tercers sense consentiment previ.

Advertim que aquesta política de privacitat pot variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament.

PRINCIPIS APLICABLES

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el consentiment de l’usuari per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics dels quals informarem prèviament amb absoluta transparència.
Principi de minimització de dades: Únicament demanem les dades estrictament necessàries d’acord amb la finalitat a què es destinen.
Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat.
Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat.

ELS SEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la normativa vigent, les persones interessades tenen dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat, la rectificació o supressió, la limitació del seu tractament, la portabilitat de les dades i a oposar-se al seu tractament.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament europeu general sobre la protecció de dades 2016/679.

Aquests drets els pot exercir per mitjà de l’enviament d’un correu electrònic a hola@sesilleskm0.com. Les seves sol·licituds seran processades en un termini màxim de 30 dies. Podem exigir que inclogui en la seva sol·licitud una fotocòpia del document d’identitat.

També podrà modificar les seves dades personals en qualsevol moment connectant-se al seu compte i fent clic a “editeu el meu perfil”.

PERIODES DE RETENCIÓ DE DADES

Les dades personals es conservaran fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

UBICACIÓ DE L’EMMAGATZEMATGE DE DADES I TRANSFERÈNCIES

Els servidors host en què Ses Illes processa i emmagatzema les seves bases de dades estan situats a Europa i Amèrica del Nord a través d’un gestor de hosting espanyol.

Ses Illes KM0 l’informarà immediatament, en la mesura en què legalment estigui autoritzat a fer-ho, en cas de qualsevol aplicació o ordre procedent d’una autoritat administrativa o judicial relativa a les seves dades personals.

SECRET I SEGURETAT DE LES DADES

Ses Illes KM0 es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades i d’especial manera el Reglament General sobre la protecció de dades Europeu 2016/679.

Així mateix, per evitar, en particular, qualsevol accés no autoritzat, garantir l’exactitud i un ús correcte de les dades, Ses Illes KM0 ha posat en pràctica procediments electrònics, físics i de gestió adequats amb vista a protegir i preservar les dades recopilades a través dels seus serveis.