Celler / Lavern / Catalunya

Cava Guilera

Aquest és un petit celler familiar, en mig de les seves vinyes i molt ben connectat amb Barcelona.

Presentació

Cava Guilera és un petit celler familiar especialitzat en l’elaboració artesanal de caves de llarga criança: Reserva i Gran Reserva. Elaborem unes 30.000 ampolles anuals i treballa amb criances que oscil·len entre 24 mesos i 13 anys.

El cava és paisatge, cultura, alegria i temps, tots ells valors poderosos que podrien influir-nos positivament. Per aquest motiu volen baixar el cava del pedestal i socialitzar-lo. Tria la teva experiència i deixa’t embolcallar per les bondats i enorme versatilitat dels caves de llarga criança!

Fer cultura del cava implica estar a prop de les persones. Apliquen una política de preus ajustats i intenten expressar-se amb naturalitat. El 2016 van començar a vestir els seus caves amb braille inclusiu Zekogram i el 2018 van presentar la nostra nova web accessible, per a tothom.

Dormir entre vinyes

A Cava Guilera ens sentim afortunats de viure on vivim. Una masia entre vinyes, ben connectada amb la ciutat i amiga de la vida contemplativa. T’oferim dues opcions: casa rural per a quatre persones i aparcament per autocaravanes.

A 10 minuts caminant de la masia
Estació de tren renfe R4 Lavern Subirats
Oficina de Turisme de Subirats: 671 580 119
Enobicing lloguer de bicicletes: 649 273 332
I també…

A 5 km de Sant Pau d’Ordal
A 10 km de Sant Sadurní i Vilafranca
A 15 km de les platges de Sitges i Vilanova

Terrasseta Multicultural Rimaires

Rimaires és una associació cultural resident a Cava Guilera. Tots els dissabtes de juny, juliol i agost organitza espectacles infantils i concerts durant la posta de sol. Rimaires funciona amb entrada lliure i taquilla invertida.

CONTACTA’NS

facebook rimaires
instagram rimaires
rimaires@gmail.com

en xifres

%

varietats autòctones

  • Vins blancs 76% 76%
  • Rosats 60% 60%
  • Negres 45% 45%

Milers d'ampolles

en poques paraules

CICLOTURISME

Ja siguis de BTT, carretera o passeig, vine a escapar-te amb la teva bici als nostres camins rurals entre vinyes. Hi trobaràs vistes espectaculars, diferents desnivells per posar a prova la teva resistència i una temperatura suau tot l’any.

FES UN TAST

Tasta tres caves de la nostra producció de la mà d’en Pere Guilera. Et regalem una experiència diferent, tot maridant els vins amb productes Km0: formatge mahonès, préssec de l’Ordal, sobrassada de porc negre…

INSTAG'S?

Captura l’essència del Penedès amb la teva càmera: vinyes, mercats, fauna, vegetació, gastronomia i tot allò que el nostre entorn privilegiat et vol regalar, tant si ets del postureig com si no, tant si publiques com si t’ho guardes per al record.

Tenim mascaretes

A Can Guilera no cal que pateixis per pandèmies. Hem adoptat des de l’any passat les mesures de seguretat anti Còvid, i el millor de tot és que segurament no et caldrà fer servir la mascareta en tot el cap de setmana. Però si en necessites, te la regalem.

Energia neta

Tant pel que fa al subministre d’energia a les nostres caves com a la casa rural, tenim un circuit d’economia circular pràcticament autosostenible. Recollim les aigües pluvials, produïm energia solar, reutilitzem els envasos, fem compostatge…

Tot és local

Et convidem a visitar els nostres mercats locals, especialment el del préssec quan n’és temporada. Les botigues de queviures i les places són plenes de productes de la terra de Km0, amb especial cura i respecte per la tradició.

la tria

Guilera AGOSARAT 2006

Guilera Musivari 2007

Guilera Xarel·la Verda 2012

Guilera Rosat Reserva 2017

on Són

Adreça

Masia Ca l’Artigas, s/n. 08739 Lavern [Subirats]
PENEDÈS – BARCELONA
Gps: 41º 23’ 55’’ N – 1º 46’ 13’’ E
Transport Rodalies Renfe R4 · Parada: Lavern – Subirats
[A 10 minuts caminant de Cava Guilera]

Horaris

CAVA GUILERA OBRIM
De dimarts a dissabte: 10 – 18h I Diumenges i festius: 10 – 14h
CAVA GUILERA TANQUEM
1 gener / 24 juny / 25 i 26 desembre